SHARE

Amaya Gaming er en af de allerstørste spillere på gamblingmarkedet. Firmaet blev startet i Canada i 2004, men er i dag gået globalt. Det samarbejder med en lang række forskellige spillesider i mange forskellige lande, om at tilbyde gamblingsoftware til dem.

I 2014 købte Amaya Gaming Full Tilt Poker og Poker Stars for den nette sum af 5 milliarder kroner. Det gjorde virksomheden til verdens største børsnoterede gamblingvirksomhed - bare 10 år efter, de startede.

Amaya Gaming udvikler deres spil udfra markedets bedste og nyeste teknologier. Det gælder både deres online poker, casino, bookmaker og Lottospil. De har for eksempel et meget højt niveau af grafik, hvilket er med til at sikre dem en høj kundetilfredshed på deres spil.

Svært at vælge sit yndlingsspil fra Amaya Gaming

Amaya Gaming har lavet en lang række flotte og unikke spil. Det kan derfor blive svært at finde sit yndlings Amaya-spil blandt det store udvalg. Hvert spil har et unikt tema og en utrolig flot grafik, og du vil generelt opleve, at spillene er meget professionelt gennemarbejdede.

En del af spillene fra Amaya er centreret omkring DC-karakterer. Det er for eksempel Flash, Batman, Wonder Woman og Justice League.

Er du ikke til superheltespil, kan du dog også finde spil med en lang række andre temaer. Det er for eksempel Dads Day In og Barn Yard Boogie.

Spil fra Amaya Gaming, som du bør tjekke ud

Wonder Woman Jackpot: I Wonder Woman Jackpot følger du den smukke og handlekraftige Wonder Woman, der bekæmper kriminalitet og kæmper for retfærdighed for alle. Spillet er lavet i en retrostil, der vil sende tankerne tilbage til dengang, tegneserien udkom i 1940'erne. I spillet indgår selvfølgelig nogle af de klassiske Wonder Woman hjælpemidler. Det er for eksempel hendes lasso og hendes diadem, som hun kan bruge til at kaste med.

Captain Nemo: Captain Nemo er en fiktiv figur skabt af forfatteren Jules Verne. Han sejler rundt under havets overflade i en ubåd, Nautilus, der er langt forud for sin tid.

Forrest Gump: Forrest Gump er en kendt og elsket karakter, der helt sikkert kan give dig nogle hyggelige og nostalgiske spiloplevelser. Amaya Gaming har lavet en online spilleautomat, der bruger temaerne fra filmen, hvor Tom Hanks udødeliggjorde figuren. Der er en række symboler i spillet, der giver minder fra filmen. Det er for eksempel den fjer, der er med til at starte hele filmen, og ikke mindst æsken med chokolade.