SHARE

Spiludvikleren Betsoft Gaming er særligt kendte for deres 3D animerede spil, der giver en utrolig flot spiloplevelse. Figurerne er lavet lige som i animationsfilm, og du føler derfor virkelig, at de er ægte, når du ser dem på skærmen. Virksomheden udvider dog gradvis til andre markeder også og har for eksempel også udviklet en casinoplatform.

Betsoft Gaming har et stort hold til at udvikle de flotte spil. Det er for eksempel ingeniører, softwareudviklere, grafikere, animatorer og spildesignere. Det har været med til at sikre dem en position som en vigtig spiller på gamblingsoftwaremarkedet de seneste 10 år.

Populære spil fra Betsoft Gaming

Nogle af de visuelt imponerende spil fra Betsoft Gaming, som du bør se på, er blandt andet:

4 Seasons: I 4 Seasons er de kinesiske stjernetegn blevet til søde og sjove figurer med tydelige tegneserietræk. De bevæger sig rundt i et meget naturtro univers, hvilket er med til at give en flot kontrast mellem de to typer af animation.

Fa Fa Twins: Fa Fa Twins er lavet i en anime-agtig stil med et par små nuttede tvillingepiger som hovedpersoner. Spillet er meget simpelt med 243 måder at vinde på. Det gør, at du ikke selv behøver at tage stilling til, hvordan du vil vinde spillet.