SHARE

Big Time Gaming er en forholdsvis ny udvikler af spil, der dog allerede har vist et stort potentiale. Det skyldes ikke mindst, at det er nogle meget kompetente folk, der står bag. De har fokus på at skabe nogle unikke oplevelser med deres spil. Det gør derfor ikke så meget, at der endnu ikke er kommet så mange spil fra Big Time Gaming; dem, der er kommet, er nemlig meget underholdende og gennemførte.

Virksomheden har cirka udviklet 10 online spillemaskiner og har også udviklet deres egne versioner af blackjack og roulette. Udover at lave spil til deres egen virksomhed laver de også spilsoftware til en lang række andre virksomheder. Det er for eksempel Microgaming og Amaya Gaming, der er nogle af de allerstørste virksomheder i gamingsoftwarebranchen. Det er med til at vise, hvor høj en kvalitet de har hos Big Time Gaming.

Firmaet blev startet i Sydney i Australien, men har i dag blandt andet adresse i Gibraltar og Canada. Det er med til at give dem en meget høj grad af troværdighed, at de er registreret i disse områder, da disse lande har nogle særlige krav til gamblingvirksomheder, der skal operere fra deres område.

Big Time Gamings spil skiller sig ud fra mængden

Hos Big Time Gaming har de stort fokus på, at deres online spillemaskiner skal være anderledes end dem, som du ellers kan finde på markedet. Derfor har de også lavet en række specielle features. Det er for eksempel særlige bonusrunder, som du ikke finder i andre spil. Det kan også være særlige symboler, der giver dig nogle helt unikke muligheder i spillet.

Derudover skal spillene også skille sig ud i forhold til grafik og lyd. Der er derfor virkelig kælet for disse, så du får en spiloplevelse udover det sædvanlige.

Når du skal i gang med et nyt spil, bør du altid prøve det af i en gratis version først. På den måde har du fundet ud af, om spillet er noget for dig, og hvad det egentlig går ud på, inden du har spillet penge på det. Hvis du ikke er interesseret i at vinde penge, men bare spiller for hyggen og underholdningens skyld, kan du typisk fortsætte med at spille gratis.

Online spillemaskiner fra Big Time Gaming

Big Time Gaming har lavet en række forskellige underholdende og sjove spil, som du nemt vil kunne bruge mange timer på. Alle deres spil kan spilles i browseren. Det gør, at du ikke behøver at bruge tid på at downloade dem. Du kan spille dem, der hvor du er, da de både kan spilles på mobil, tablet og computer.

Temple of Fortune: Spillet er for dem, der kan lide at tage med på en opdagelsesrejse. Er du vild med Indiana Jones og hans eventyr, vil du helt sikkert også være vild med dette spil. Du skal rejse gennem junglen for at komme til templet. Undervejs vil du have flere muligheder for at spille - og vinde - inden du kommer til selve templet. I templet venter dig en række spændende og underholdende spil. Det er blandt andet Wild Explorers og Wheel of Fortune.

Viking Quest: I Viking Quest tager du med vikingerne til Skotland for at plyndre. Du får bonuspoint for at finde sjældne genstande som Thors hammer og keltiske våben. Du har også mulighed for at kæmpe mod kelterne og vinde en smuk skotsk jomfrus hjerte. Det giver alt i alt et superunderholdende spil.

Fruit Cake: I Fruit Cake skal du hjælpe en kok med at lave en kage. Det er altså en noget mere stille og rolig fornøjelse end Viking Quest, men ikke desto mindre en sand fornøjelse. Du skal samle en række klassiske og velsmagende frugter for at kunne lave kagen - og for at få point. Det er for eksempel meloner, citroner, vindruer og kirsebær.

Feathered Frenzy: I Feathered Frenzy tager du ud og kigger på fugle. Der er en lang række forskellige fugle, som du kan få øje på, og som kan være med til at give dig points. Det er for eksempel tukaner, papegøjer og ugler. Der er en række bonusspil, hvor du har mulighed for at få flere point eller vinde free spins, alt efter hvad spiludbyderen har bestemt. Det er for eksempel Scattered Eggs og Wild Golden Phoenixes.