SHARE

Gamblingvirksomheden Merkur Gaming har i over 50 år stået for gambling i god, solid tysk kvalitet. Virksomheden blev grundlagt i 1957 i Tyskland af Paul Gauselmann. Han er en stor forretningsmand og opfinder i Tyskland og har patenteret over 200 opfindelser.

I starten fokuserede virksomheden udelukkende på at lave fysiske spillemaskiner - hvilket de var meget gode til. Det gør, at du i en lang række casinoer rundt om i verden kan finde Merkur Gamings spillemaskiner.

I dag udgør de fysiske spillemaskiner stadig et vigtigt fokus for virksomheden. De er ved at lave nogle kurvede, elegante og moderne maskiner, der vil give en endnu bedre spilleoplevelse end traditionelle spillemaskiner.

Virksomheden har i dag 8000 medarbejdere fordelt rundt om i verden. Det er dog ikke mindst på de to store lokaliteter i Tyskland, der ligger i Espelkamp og Leubbecke. Begge steder er Paul Gauselmann blevet gjort til æresborger.

Stor variation i spillene fra Merkur Gaming

Selvom Merkur Gaming primært er kendt for sine fysiske spillemaskiner, har de også udviklet en lang række forskellige online spillemaskiner. De er kendt for at have et vintagelook, hvor der måske ikke er kælet så meget for lyd og grafik som i andre spil, men hvor du er sikker på at få en god oplevelse hver gang.

Der er en stor variation mellem de 150 spil, som Merkur Gaming har udviklet. For eksempel er der lagt meget vægt på, at der er et sjovt plot til hvert spil. Det giver dig en spændende og underholdende oplevelse, hver gang du spiller.

Online spilleautomater i tysk kvalitet

Mange ser Merkur Gamings tyske baggrund som et ekstra kvalitets mærke. De mener, at det tyske ophav er med til at sikre, at de online spillemaskiner kommer til at have en lige så høj kvalitet som de biler og den øl, som vi alle kender fra Tyskland.

Hos Merkur Gaming er deres tyske ophav dog ikke noget, som de lægger til grund for deres høje kvalitet. For dem er det naturligt at lave spil i en god kvalitet, der kan nydes på tværs af kulturer. Det er ikke vigtigt for dem, om du er dansker eller tysker. Derfor siger de også slet og ret: "We speak gaming."

Frugtspillemaskiner fra Merkur Gaming

Er du til klassiske frugtspillemaskiner, hvor du skal samle frugter for at få en gevinst, finder du et stort udvalg blandt Merkur Gamings spil. Du kan for eksempel spille Super 7 Reels,  Candy and Fruits, Blazing Star eller Double Triple Chance.

Double Triple Chance er for eksempel en virkelig klassisk frugtspillemaskine. Når du ser den, vil du sikkert føle, at du har set den mange gange før. Det er ikke, fordi Merkur Gaming har stjålet designet fra andre. Det er tværtimod, fordi andre har kopieret deres design.

I spillet skal du samle modne blommer, friske gule citroner og søde kirsebær. Som navnet antyder har du mulighed for at få gevinster på flere forskellige måder. Det er ikke kun, hvis du får en række med tre ens; det giver også gevinst, hvis du har tre ens diagonalt.

Eventyr- og andre former for spillemaskiner

Leder du efter en lidt mere kompleks online spillemaskine, hvor der er mere plot, har Merkur Gaming også lavet sådan nogle. De har blandt andet lavet flere spillemaskiner med eventyrtema. Der for eksempel Magic Mirror, Dragon's Treasure og Shiva-spillemaskinen.

Den sidstnævnte har et indisk tema og er for dem, der godt kan lide at sætte sig ind i nye kulturer, når de spiller. Shiva er både den, der skaber, og den, der ødelægger verden. Det er med til at give et langt mere komplekst spil med langt flere lag, end du for eksempel vil se i en frugtspillemaskine.

Magic Mirror er et eventyrspil i ordets bedste forstand. Det starter godt, og det slutter godt, men indimellem skal du så grueligt meget igennem. Det er det, der er med til at gøre, at det er så sjovt og underholdende at spille det. I spillet er det muligt for dig at følge din egen vej. Den bliver skabt af de spørgsmål, som du bliver stillet i løbet af spillet. Det er med til at gøre, at du virkelig kan få en forskellig oplevelse, hver gang du spiller - forudsat at du svarer noget nyt hver gang selvfølgelig.