SHARE

Hvis du kan spille almindelig Blackjack, kan du også spille Progressive Blackjack. Reglerne for selve spillet er nemlig helt de samme. Forskellen er bare, at der er i Progressive Blackjack er en progressiv jackpotpulje, som du har mulighed for at vinde. Det er en pulje, der vokser sig større og større, indtil der er en, der vinder den. Det er sjældent, at der er en, der vinder hele jackpotten, men du har gode muligheder for at vinde en del af jackpotten.

For at vinde en del eller hele jackpotten skal du have spillet på den fra start af, inden du får dine kort. Progressive Blackjack bliver typisk spillet med otte sæt spillekort. Det gør, at der mulighed for at få flere esser i samme kulør. For at vinde hele jackpotten skal du have fire esser i samme kulør. Har du fire esser i forskellige kulører, vinder du "kun" 2000 dollars.

Der er dog også penge at vinde for bare at have et enkelt es. Det giver dig 3 dollars fra den progressive jackpotpulje, mens to esser giver henholdsvis 15 og 50 dollars, alt efter om de er samme kulør eller ej, mens tre esser i forskellige kulører giver 200 dollars, og tre esser i samme kulør giver 1000 dollars.