SHARE

Det svenske gamblingsoftwarefirma Quickspin blev etableret i Stockholm i 2012 og laver online spillemaskiner med en række forskellige temaer. Firmaet er startet af et team med stor erfaring fra spillebranchen, blandt andet fra Unibet og NetEnt, en af de svenske kæmper i gamblingsoftwarebranchen. Det gør, at holdet bag har en mindst lige så stor erfaring med at lave spil, som de har passion for det.

Både erfaringen og passionen er tydelig i kvaliteten af de spil, de laver. Det har derfor været nemt for dem at lave samarbejder med forskellige spilsider, hvor deres online spillemaskiner kan ligge. Det giver dig mulighed for både at spille dem som gratis versioner og at spille på penge, hvis du har lyst til det.

Kvalitet er vigtigere end kvantitet for Quickspin

Hos Quickspin er det vigtigt for dem, at de kun laver de spil, som de selv ville have lyst til at spille. De bruger derfor rigtig meget tid på at udvikle både plottet og grafikken i spillene. Selv de mindste detaljer er noget, som de har siddet og nørdet med og brugt lang tid på. Det er derfor virkelig en fantastisk oplevelse både visuelt og underholdningsmæssigt at spille. Det kan nærmest føles mere som en animationsfilm end som et spil.

Men denne ekstreme grad af perfektionisme i forhold til spillet har selvfølgelig også en pris. Der findes nemlig ikke ligeså mange spil fra Quickspin, som der gør fra mange andre lignende firmaer. I øjeblikket har de lavet 39 spil, som du kan nyde. Der kommer dog hele tiden flere til, og når du spiller disse spil, hvor kvalitet i den grad er sat over kvantitet, vil du være underholdt i utrolig lang tid, selvom du spiller det samme spil.

Humor spiller en afgørende rolle i Quickspins spil

Udover det flotte ydre har Quickspins spil også det til fælles, at de alle er meget humoristiske. Det er tydeligt, at holdet bag spillene lader deres egen humor spille igennem, når de skaber spillene. Det giver nogle spil med en lidt anderledes humor, end det du måske er vant til, men det er kun hyggeligt og charmerende.

I de fleste af spillene fra Quickspin har du mulighed for at spille gratis. Det gør, at du kan bruge dem som ren underholdning, eller at du kan se, om spillene er noget for dig, inden du begynder at spille om penge. Det kan være rart at have dem prøvet af først.

Interessante spil fra Quickspin

Sticky Bandits: Er du til westerns, er Sticky Bandits det helt rigtige spil for dig. Der følger du to cowboys, som vist ikke har helt rent mel i posen. Sheriffen er efter dem, cowboysene selv er på jagt efter damer og penge, og så kan den vilde jagt udover prærien ellers begynde. I spillet er både de to cowboys, deres penge og deres blonde damer vigtige symboler.

Big Bad Wolf: Et af de mest populære spil fra Quickspin er det, der bygger på historien om de tre små grise og den store stygge ulv. Spillet foregår i huset af hø, og du har udsigt til den smukke blå himmel og markerne bagved. Spillet byder på flere featurespil, der har med selve historien at gøre. Det er for eksempel en Pigs Turn Wild feature og en Blowing Down the House feature.

Gold Lab: Gold Lab er et moderne svar på renæssancens alkymilaboratorier. I spillet forsøger en professor at lave guld. Spillet foregår i hans laboratorium, hvor det syder og bobler i reagensglassene. Du kan hjælpe professoren med at lave guld ved at finde frem til de ting, som han skal bruge. Det er for eksempel reagensglas med væske i forskellige farver og flotte farvede sten.

Hidden Valley: Spillet Hidden Valley fra Quickspin bygger på myten om kongeriget Shangri La i Himalayabjergene. Som bjergkæden med de højeste tinder i verden har Himalaya været et ufremkommeligt og barskt sted, hvor det var muligt at leve helt adskilt, selvom man boede bare en dal væk fra hinanden. Det har dannet grobund for, at der skulle ligge et ukendt kongerige. I spillet har du udsigt til de smukke Himalayabjerge og prøver at finde frem til kongeriget i den skjulte dal, hvor der venter dig masser af free spins og multipliers.