SHARE

Det lille spiludviklerfirma Red Tiger Gaming blev startet i 2014. Det er derfor en rimelig ny spiller på gamblingmarkedet i forhold til alder, men bestemt ikke i forhold til den viden, der er i virksomheden.

Red Tiger Gaming er nemlig startet af entusiaster, der har arbejdet mange år i gamblingbranchen. De har derfor en stor viden om, hvordan man skal strikke en online spillemaskine sammen, så den giver brugeren virkelig god underholdning og værdi for pengene. Folkene bag Red Tiger Gaming har for eksempel både udviklet spil i Europa og Asien, inden de startede deres egen virksomhed.

I dag består firmaet af en lang række forskellige medarbejdere, der alle bidrager med deres spidskompetencer til at give dig en helt unik spiloplevelse. Det er for eksempel matematikere, designere, spiludviklere, teoretikere, musikere og psykologer.

Derudover hævder firmaet også, at de har ansat et hold af tryllekunstnere, der skal være med til at tilføre lidt ekstra magi til deres spil. Det er kun et rygte, så det er helt op til dig, om du tror på det. Det er dog sandt, at det kan være en helt fortryllende oplevelse at spille et af de efterhånden mange spil fra Red Tiger Gaming.

Stort udvalg af spil fra Red Tiger Gaming

I dag findes der cirka 20 spil fra Red Tiger Gaming, og der kommer hele tiden flere spil til. Det er både online spilleautomater og bordspil, altså forskellige former for casinospil. Når et spil bliver lagt på en spilplatform, bliver det typisk tilpasset til geografien, hvor spillerne er. Derfor kan du opleve, at der er nogle af deres spil, der har noget med Danmark at gøre.

Både i forhold til musik, lydeffekter og det visuelle i spillene er det tydeligt at mærke, at det er spil, hvor der er brugt tid på at kæle for detaljerne. Det er med til at gøre, at du får en virkelig storslået spiloplevelse, hver gang du spiller.

Det er dog ikke nogle spil, der kræver særligt udstyr, for at du kan spille. Du kan spille dem på alle former for devices. Det gælder både computere, tablets og helt almindelige smartphones. Det giver dig mulighed for at spille, når og hvor du vil.

Du har som regel mulighed for at få ekstra bonusser, når du spiller. Det er dog den enkelte spilside, hvor spillet ligger, der sætter en bonus på spillet.

Disse spil fra Red Tiger Gaming skal du holde øje med

Navnet Red Tiger Gaming leder uvægerligt tankerne hen på Østens mystik. Den danner da også grobund for en række af spillene fra virksomheden, men der findes også mange andre former for spil fra Red Tiger Gaming, som du kan kaste dig ud i. Det er for eksempel:

Rocket Men: Rocket Men er et af de nyeste spil fra Red Tiger Gaming, og det må siges at være højaktuelt. Figurerne i spillet er nemlig den amerikanske præsident Donald Trump og den nordkoreanske leder Kim Jung Un. Grafikken er sjov og underholdende, og det giver noget helt særligt til din spiloplevelse, at se de to figurer.

Dragon Luck: Dragon Luck er en mere klassisk spilleautomat fra Red Tiger Gaming. Farverne og grafikken er lavet, så du føler dig hensat til et tidligere kinesisk dynasti. I spillet handler det blandt andet om, at du skal samle Dragon coins, så du kan få ekstra spins eller vinde store præmier.

Lucky Little Devil: I spillet Lucky Little Devil er scenen sat i Helvede for at vinde store pengepræmier. Du får lov at prøve, hvordan det er at være en fræk lille djævel, og Helvede ser ikke nær så skræmmende ud, som du måske kunne forestille dig. Der er gode muligheder for at få free spins, og i nogle tilfælde kan den lille djævel finde på at blande sig, for at du vinder.

Spil gratis hos Red Tiger Gaming

På mange spillesider har du mulighed for at prøve at spille spillene gratis. Det er rart for dig at finde ud af, om grafik, lydeffekter og musik er noget for dig, inden du bruger penge på spillet. Når du spiller gratis, kan du selvfølgelig ikke vinde penge, men det kan stadig være sjov underholdning for dig og i hvert fald en rigtig god øvelse, inden du begynder at spille med penge.