SHARE

Thunderkick er en ung svensk gamblingvirksomhed, der startede med at lave online spilleautomater i 2012. Grundlæggerne stammer virksomheden fra den meget store og respekterede spiller på gamblingmarkedet, Net Entertainment, eller NetEnt, som de også kaldes. Man må derfor sige, at grundlæggerne af Thunderkick har trådt deres lærlingesko hos en meget kompetent og dygtig virksomhed.

Virksomhedens slogan er: "We are Thunderkick, and we make games." Det siger på mange måder alt om virksomheden. Det er en spillevirksomhed, hvor de lever og ånder for en ting: at lave virkelig gode og underholdende spilleautomater, som du kan bruge timevis på. Det er også med til at gøre, at Thunderkick er på vej til at blive en vigtig spiller på gamblingmarkedet - på trods af virksomhedens unge alder.

Deres spil er lavet, så de kan spilles på alle platforme. Det gælder både mobil, tablet og computer. De er alle browserbaserede, hvilket betyder, at du ikke behøver at downloade dem for at spille. Det giver dig en meget bedre og hurtigere spiloplevelse. Ikke mindst i opstartsfasen, hvor du ikke behøver at bruge en masse tid på at vente på, at spillet downloader.

Hold øje med nye spil fra Thunderkick

Spillene fra Thunderkick har alle det til fælles, at de er søde, sjove, nuttede og "quirky". Alle spillene hylder det humoristiske og den leg, som det er, at spille. Du vil dermed ikke umiddelbart finde nogen seriøse spil blandt deres voksende udvalg.

Derudover er Thunderkick gode til at finde på nye måder at lave de klassiske online spilleautomater på. Hvor det før har været en selvfølge, at en online spilleautomat indeholdt spinnende hjul, er det blevet Thunderkicks varemærke, at de finder på nye metoder. Det kan være iskugler, syngende kranier og en lang række andre features. Disse gør, at du hele tiden vil have lyst til at spille det nyeste Thunderkick spil; kun for at se, hvad de så finder på.

Banebrydende spil fra Thunderkick

Et af de spil, som Thunderkick har udviklet, og som virkelig har været med til at ændre på, hvordan man laver online spilleautomater, er spillet Esqueleto Explosivo. Spillet er inspireret af den mexicanske dødsdag, hvor familierne samles på kirkegården for at mindes de døde.

De spinnende hjul i spilleautomaten er erstattet af tre kranier, der står ovenpå den samme skeletkrop. Kroppene sidder med instrumenter, og når du får en række, der udløser gevinst, vil kroppene begynde at spille, mens kranierne synger. Det er en helt anderledes og meget sjov måde at spille på en online spilleautomat.