SHARE

Yggdrasil Gaming er opkaldt efter livets træ i den nordiske mytologi. Det store asketræ, der i mytologiens verden er hjemsted for drager og ørne, er porten til de ni verdener, deriblandt gudernes verden, Asgård. Navnet kan virke mærkeligt til en gamblingsoftwarevirksomhed, men når du hører om den eventyrlige rejse, som virksomheden har været ude på, giver det rigtig god mening.

Yggdrasil Gaming har base i Malta. De blev grundlagt i 2013, men er allerede ved at blive en vigtig aktør på gamblingmarkedet. Mange beskriver det som, at de laver morgendagens spil. Hvis du gerne vil spille nogle topmoderne spil, hvor teknologien bare spiller, og hvor der virkelig ligger nogle høje ambitioner bag, er det derfor deres, som du skal gå efter.

Yggdrasil Gaming er grundlagt af Frederik Elmqvist. Han er tidligere direktør for NetEnt, eller Net Entertainment, som de også kaldes. Det er en kæmpe spiller på gamblingsoftwaremarkedet, og han må derfor siges at komme med en masse erfaring.

Virksomheden har produceret en række forskellige spil. Det første år fik de lavet hele 23 spil. Det er blandt andet spil som videokeno, skrabelodder og online video spillemaskiner.

Yggdrasil Gaming tilbyder en moderne spiloplevelse

Hos Yggdrasil Gaming bruger de den nyeste teknologi til at designe deres spil. Det betyder, at du får en helt anden spiloplevelse end hos mange andre spiludbydere. Det er med til at gøre, at du virkelig vil være underholdt undervejs.

For eksempel bruger Yggdrasil Gaming HTML 5 kode, når de skal lave deres spil. Det siger måske ikke dig noget, men det er helt klart noget, som du vil kunne fornemme på spiloplevelsen. HTML 5 koden gør det nemt og smidigt at skifte mellem forskellige miljøer og for figurerne at ændre sig.

Koden er også med til at gøre, at du kan spille fuldstændig gnidningsfrit på en lang række forskellige platforme. Det gælder både mobil, tablet og computer. Du vil ikke opleve nogen forskel mellem at sidde og spille på mobilen i forhold til at spille på computeren. Så god er deres teknik.

Spil med unikke funktioner

Hvis du tidligere har spillet på online spillemaskiner fra NetEnt, vil du måske først blive skuffet, når du ser Yggdrasils spil. På overfladen ligner de to firmaers spil nemlig meget hinanden. Yggdrasil Gamings direktør har da netop også rødder i dette andet firma.

Når du dykker ned under overfladen, vil du dog opdage, at der er stor forskel på den teknologi, der ligger bag. Hos Yggadrasil Gaming er det en langt mere moderne og avancerede teknologi. Det er ikke for ingenting, at mange siger, at Yggdrasil laver morgendagens online spillemaskiner.

Yggdrasil Gaming har prøvet at gøre meget for at gøre deres spil unikke. Det er for eksempel ved, at der er nogle af deres spil, hvor du har mulighed for at få et uendeligt antal autospins.

Populære spil fra Yggdrasil Gaming

Nogle af de mest populære spil fra Yggdrasil Gaming er Winterberries, Beaming Canines og Jokerizer. De fleste af spillene fra Yggdrasil Gaming har du mulighed for at spille gratis. Det gør, at du kan bruge dem som ren underholdning eller tjekke ud, om de er noget for dig, inden du bruger penge på dem.

Winterberries: Winterberries er et sødt, nærmest nuttet spil, hvor det handler om at samle frugter - som det også gør i en lang række andre spil. Forskellen er dog den meget flotte grafik, der har et virkelig højt niveau og gør din gamingoplevelse til noget helt særligt. Derudover er det vinterbær og ikke de klassiske blommer, citroner og kirsebær, som du skal samle.

Jokerizer: Jokerizer er inspireret af andre jokerspil, men har et meget enkelt og elegant design. Det er med til at gøre, at det er lige til at gå til for alle. Du behøver derfor ikke at bruge lang tid på at sætte dig ind i, hvordan du spiller spillet. Det kan være rigtig rart for dig. Selvom Jokerizer kan virke meget klassisk, vil du stadig have en meget anderledes visuel oplevelse, eftersom det er lavet i 3D.

Beaming Canines: Beaming Canines er et online video-kenospil med et egyptisk tema. Det flotte tema gør det til en anderledes oplevelse at spille keno. Du kan spille en gratis version eller vælge at spille penge på hver runde.