SHARE

Blackjack Switch er en sjov Blackjack-variant, hvor du spiller med to hænder, som du har lov til at bytte kort imellem. Det giver dig mulighed for at gøre det, som rigtig mange blackjack-spillere kun kan drømme om at gøre, nemlig at forbedre deres hænder ved at bytte kort. Du må dog kun bytte kort en gang og kun bytte det sidstgivne kort til begge hænder. Det giver dig en stor fordel for at forbedre en af hænderne så meget, at du kommer tæt på eller helt præcist rammer 21.

Udover at du spiller med to hænder, minder Blackjack Switch om almindelig Blackjack. Du skal have 21 eller komme så tæt på som muligt. Kortene har den samme værdi som i klassisk Blackjack, og du har mulighed for at få så mange kort mere, som du har lyst til - eller helt lade være med at få nogen kort.

Sådan foregår et spil Blackjack Switch

I Blackjack Switch starter du med at placere et eller flere bets. Du skal altid placere et bet for at være med i spillet og har derudover også mulighed for at placere et bet på Super Match. Det er et bet på, at du kommer til at have et eller flere par eller tre eller fire ens.

Når du har placeret dit bet, får du og dealeren to kort hver. Dealerens ene kort ligger med billedsiden opad, så du kan se, hvad det er for et kort. Hvis dealeren har en 10'er, et billedkort eller et es, tjekker dealeren sine kort for at finde ud af, om han eller hun har blackjack. Har dealeren det, stopper spillet, og det er kun, hvis du selv har blackjack, at du vinder penge.

Foretag yderligere bets i Blackjack Switch

Har dealeren ikke blackjack, fortsætter spillet. Du kan nu foretage yderligere to former for bets. Det ene er en fordobling af dit oprindelige bet, som også kaldes Double. Det skal du gøre, hvis du selv har gode kort, og dealerens synlige kort ikke er særlig gode.

Det andet bet skal du foretage, hvis dealeren netop har meget gode kort. Hvis dealeren har et es, en 10'er eller et billedkort liggende som det åbne kort, vil der være en større sandsynlighed for, at han eller hun får blackjack. Du kan derfor spille et bet som en forsikring, hvor du vinder penge, hvis dealeren får blackjack.

Byt rundt på dine kort

Du har nu mulighed for at bytte rundt på dine kort, så du sidder med de to mest optimale hænder. Derefter får du mulighed for at få ekstra kort, hvis du har lyst til det. Har du ikke det, kan du holde nu.

Sådan spiller dealeren i Blackjack Switch

Derefter spiller dealeren sin tur og skal spille efter nogle fastlagte regler. Det vil sige, at han eller hun skal blive ved med at spille, indtil vedkommende har en hård 17 eller derover. En hård 17 er kort, der giver 17, men hvor der ikke er nogen af dem, der er et es. Ved en blød 17, hvor dealeren har et es, skal vedkommende altså blive ved med at spille.

Rammer dealeren 22 med sine kort, vil spillet blive anset som uafgjort, og alle spillerne vil derfor få deres penge tilbage - medmindre du har fået en blackjack.

Gevinster i Blackjack Switch

Fordi du har lettere ved at få blackjack, når du har lov til at bytte rundt på dine kort, giver det ikke en lige så høj tilbagebetaling som ved klassisk Blackjack. I dette spil får du pengene igen 1:1, mens du i klassisk Blackjack ville få dem igen 3:2. Det samme gælder, hvis du har den vindende hånd i spillet, men du ikke får blackjack.

Ved Super Match er der forskellige udbetalinger alt efter, hvor gode kort du sidder med. Har du et par, får du pengene 1:1 igen. Har du tre ens, får du 5:1, har du to par, får du 8:1, og har du fire ens får du 40:1. Parrene er på tværs af dine hænder, så du kan godt sidde med en syver på den ene hånd og en på den anden og have et par.

Har du spillet med forsikringen, og får dealeren blackjack, får du dine penge igen 2:1.