SHARE

Det globale firma NextGen har en B2B tilgang til spilverdenen. Det betyder, at deres spil i høj grad ligger på andres platforme. Det gør, at spillerne ofte ikke ved, at det er et NextGen-spil, de spiller. Det kan derfor være, at du allerede har prøvet at spille et af deres mere end 70 spil - uden at vide, at det var dem, der stod bag.

NextGen blev skabt i 1999 og har derfor omkring 20 års erfaring fra branchen. De er dog stadig lige så passionerede i forhold til at udvikle spil, som de var den allerførste dag. Det er med til at sikre, at du stadig får nogle flotte og underholdende spil at spille.

NextGens flotte temaer hensætter dig til en anden verden

Hos NextGen gør de meget ud af at udvikle temaerne og den verden, som spillet foregår i. Det er med til at give dig en enestående spiloplevelse, hvor du virkelig vil være underholdt hele vejen igennem. Mange beskriver det som, at de føler sig hensat til en anden verden.

NextGen bliver ved med at forny sig, for at de kan finde frem til de bedste spil. Det ligger godt i tråd med deres overordnede mål som virksomhed om at skabe spil af en høj kvalitet og med en høj underholdningsværdi.

De mere end 70 spil fra NextGen er primært online spilleautomater. Dem kan du spille på 20 forskellige sprog, og det er muligt at vinde en lang række forskellige valutaer igennem dem.

Spil fra NextGen, som du skal holde øje med

Nogle spil fra NextGen har særlige funktioner, der er unikke for spillet. Alle online spillemaskinerne har dog fokus på bonusspil og free spins, så du kan spille i længere tid. Med et så stort spilkatalog, som det NextGen har, kan det være svært for dig at finde ud af, hvor du skal starte. Vi har fremhævet et par spændende spil her:

King Kong Fury: Den gigantiske King Kong og hele hans verden danner en spændende ramme om denne spilleautomat. Som altid handler det for King Kong om at redde den smukke dame, som han er blevet ulykkeligt forelsket i. Du kan få op til 100 gratis spil, når du spiller.

Doctor Love on Vacation: I dette spil får du lov til at være Doctor Love, der skal føre to turister sammen, når de er på ferie. Det kan for eksempel være ved at hjælpe med at finde liggestole og slik, så du kan skabe den helt rigtige stemning for de to intetanende turtelduer.