SHARE

Den australske virksomhed Aristocrat Leisure Limited eller slet og ret Aristocrat, som de typisk bliver omtalt, er verdens næststørste producent af online spilleautomater. De overgås kun af den britiske virksomhed International Game Technology.

Virksomheden sætter kreativitet som et af deres absolut vigtigste varemærker. Selvom det er et firma, der går helt tilbage til 1953, er det vigtigt for dem, at de bliver ved med at forny sig. De beskriver selv deres mål som "det, at skabe verdens bedste gamblingoplevelse hver dag", og mener selv, at de har skabt deres gode resultater ved at flytte grænserne for kreativitet, innovation og teknologi.

Aristocrat er en af de mest troværdige virksomheder i verden, når det kommer til at udvikle spil og spilsystemer. De har over 5000 ansatte til at udvikle og videreudvikle de mange spil, der kan spilles i ikke mindre end 90 lande.

Populære spil fra Aristocrat

Det mest populære spil fra Aristocrat er spillet Queen of the Nile, som er en spilleautomat med et ægyptisk tema. Her er der 60 forskellige kombinationer, der kan udløse en præmie, og du har mulighed for at få free spins, ekstra gevinster og lignende. Det kan for eksempel være, hvis du spotter bestemte genstande som guldringe og faraomasker.

Andre populære online spilleautomater fra virksomheden er blandt andet spillet Big Ben, der er inspireret af London, Dolphin Treasure med et undervandstema og Wild Panda, der er inspireret af Kina og deres store sort/hvide bjørne.

Derudover er Aristocrat også kendt for jackpotsystemet Cash Express. Systemet går ud på, at du som spiller bliver taget til en ny side, når du har vundet en gevinst. På den nye side har du mulighed for at spille om en bonus, der er lige så stor, som den gevinst du lige har fået. Systemet gør det også muligt for flere maskiner at bruge det samme system, således at du kan spille ved flere borde på en og samme tid.

Aristocrats historie

Aristocrat blev grundlagt i 1953 af Len Ainsworth og var i mange år en familievirksomhed. Først i 1996 gik de på børsen. Ainsworth-familien ejer dog stadig en stor del af aktierne i firmaet.

Allerede fra de tidlige år var virksomheden med til at revolutionere gamingindustrien. Det var for eksempel med deres Clubmaster spilleautomat. Det er en fysisk spilleautomat, der var den første, som kunne give flere gevinster.

Aristocrat var nogle af de første, der begyndte at lave videospillemaskiner i 1970'erne og 1980'erne og var dermed med til at drive udviklingen inden for branchen.

SHARE
Next articleNyheder om gamblingverdenen