SHARE

Det bulgarske spilfirma EGT har over 15 års erfaring fra spilbranchen. Virksomheden, der egentlig hedder Euro Games Technology, blev startet i 2002. I dag har de skabt over 150 spil og er til stede i over 80 lande i verden.

Selvom EGT kom godt fra start i Bulgarien, var det særligt, da landet kom med i EU i 2007, at deres vækst virkelig tog fart. Da Bulgarien blev en del af EU, blev det pludselig meget nemt for EGT at udbrede deres spil til de øvrige EU-lande. Det åbnede op for, at de kunne udbrede spillene til også Asien og Nordamerika. I dag er det Afrika og Sydamerika, der er de næste til at opleve de sjove og underholdende spil fra EGT.

Spillene fra EGT er meget forskelligartede. De er særligt kendte for deres online spilleautomater, men tilbyder også muligheder for online at spille blackjack og roulette. Alle deres spil kan spilles på flere platforme, hvilket giver dig mulighed for at spille, lige meget hvor du er, og lige meget hvilken device du vil spille på.

EGT-spil med historisk vingesus

EGT's første online spilleautomat havde et gladiatortema og blev meget populært. Den dag i dag er historiske temaer stadig et af deres specialer. Har du lyst til at blive taget tilbage til en fjern fortid, når du spiller, har du dermed rig mulighed for det. Det kan for eksempel være i spil som Imperial Wars, hvor du er en del af Napoleons hær, Grace of Cleopatra, der tager dig med tilbage til oldtidens Egypten, og Magellan, hvor du følger med den store opdagelsesrejsende rundt i verden.

Andre former for EGT-spil

Der findes dog også en lang række andre former for EGT-spil. Er du ikke så meget til historie, vil du stadig have mulighed for at finde et spil, der passer til dig. Måske er du mere til spil, der foregår under havets overflade som Ocean Rush og Penguin Style. Er du mere til spil med et eventyrtema, vil du helt sikkert nyde Wonder Tree og Forest Tales.

Fælles for alle spillene er, at de er meget gennemarbejdede. Både i forhold til grafik og lyd, får du en god oplevelse, og der er brugt meget tid på at finde på sjove og anderledes temaer. Der er gjort meget ud af de forskellige spins, og der er variationer mellem de forskellige spil. Det gør, at det bliver en ny oplevelse, hver gang du spiller et EGT-spil.